Biztonsági őr segítette a betörőket Nyírbátorban

Biztonsági őr segítette a betörőket az egyik nyírbátori üzletben; a rendőrség elfogta a fosztogatókat, és őrizetbe vette a bolt őrzésével megbízott férfit is - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Egy 29 éves nagykállói nő és egy szintén 29 éves nyírbátori férfi szombat este tört be az üzletbe, és a biztonsági őr közreműködésével munkaruházati termékeket és felszereléseket akartak eltulajdonítani - mondta Fedor Rita.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a betörőket, miközben a bolt ablakán már kifelé másztak, észrevette valaki, és értesítette a rendőrséget.

A helyszínre küldött járőrök az üzlet közelében elfogták a gyanúsítottakat, és őrizetbe vették az őket segítő 37 éves biztonsági őrt is. A nyomozás során kiderült, hogy a két betörő máskor is járt már az üzletben, különböző árucikkeket loptak el, ezeket a lakóhelyükön tartott házkutatáson lefoglalták a rendőrök. Az eljárás során felvetődött, hogy további öt, Nagykállóban elkövetett betöréssel is gyanúsíthatók - jegyezte meg a szóvivő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.