Bizonyíték van arra, hogy gyilkossággal fenyegetőzött a rocksztár

A december 5-én nyilvánosságra hozott bírósági dokumentumokból kiderül, hogy az AC/DC dobosa szeptember 26-án életveszélyesen megfenyegetett egy vállalkozót és annak lányát.

Szeptember 26-án reggel Phil Rudd két telefonhívást intézett. Először az egyik üzlettársát hívta, akivel arról beszélt, mit szeretne tenni egy férfival, akinek nevét nem mondta ki, de azt elárulta, hogy az illető három évig dolgozott neki.

Aztán felhívta ezt a személyt, és megfenyegette, hogy őt és kislányát is megöli - írja a BBC

A rendőrség november 6-án tartott házkutatást a zenésznél, metamfetamint és marihuánát is találtak az Aucklandtől kétszáz kilométerre délkeletre, Taurangában lévő luxusvillában.

Rudd a drogbirtoklást elismerte, de a halálos fenyegetés vádjában ártatlannak vallotta magát. Noha a bíróság arra utasította, hogy tartson távolságot az ügyben érintett személyektől, csütörtökön ismét a Tauranga Körzeti Bíróságra idézték, mivel megszegte az óvadék feltételeit és az egyik tanúval kapcsolatba lépett. A csütörtöki találkozó ráadásul nem jól sült el, a két férfi dulakodni kezdett, végül Ruddot bilincsbe verve vitték el a rendőrök a helyszínről.

A dobos ügyvédje közleményben közölte, hogy ügyfele nem kívánta felkeresni a tanút, de egymásba botlottak egy bevásárlóközpont kávézójában.

Ruddot óvadék ellenében ismét szabadlábra helyezték, de szigorúbb feltételek mellett, melynek értelmében a dobost hivatalosan is eltiltották a drogok használatától.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.