Biszexuális a 80 éves zenemogul

Clive Davis, befolyásos zenemogul legújabb könyvében vallott többek között erről is.

A Sony kreatív vezetője zeneipari karrierje során olyan sztárokkal dolgozott, mint Aretha Franklin, Rod Stewart, Alicia Keys, Christina Aguilera, Kelly Clarkson vagy Carlos Santana. Igen közeli kapcsolatban állt Whitney Houstonnal, akit ő fedezett fel. Az énekesnő halálával kapcsolatos részek is olvashatók legújabb, második biográfiájában, a The Soundtrack Of My Life (Életem filmzenéje) című könyvben.

Clive Davis legújabb könyvében beszél arról, hogy a férfiakhoz is vonzódik
Music industry executive and author Clive Davis walks on the floor of the New York Stock Exchange before ringing the closing bell, February 19, 2013. Davis was honored with the bell ringing ceremony in celebration of this new book "The Soundtrack of My Life." REUTERS/Brendan McDermid (UNITED STATES - Tags: BUSINESS ENTERTAINMENT)

Davis azt írja, Whitney Houston nem akart szembenézni függőségével: "Tudtam, hogy ha egy függő nem akar segítséget kérni, akkor nagyon kicsi arra az esély, hogy bárki segíthet rajta" - idézi a Huffington Post a zenemogul egyik mondatát.

Houston 2012-ben, Clive Davis Grammy-gála előtti partijára volt hivatalos, oda azonban már nem érkezett meg. Szállodai szobájában találtak rá holtan, a boncolás után kiderült, vízbefulladt, volt, de vérében kokaint, nyugtatót és izomlazítót is találtak.

Clive Davis könyvében hosszan részletezi magánéletét is. Mint írja, miután második házassága is tönkrement, találkozott egy szintén a zeneiparban dolgozó férfivel. "Szerelmi és szexuális viszonyom eddig csak nőkkel volt, aztán nyitott lettem férfiak közeledésére is" - írja.

Hosszan fejtegeti azt is, hogy szerinte igenis van olyan, hogy valaki egyszerre vonzódik mindkét nemhez, ő az évek során továbbra is viszonyt folytatott nőkkel is, szó sincs róla, hogy meleg lenne. Ő biszexuális.

Február 19-én, Cynthia McFaddennek adott interjújában arról beszélt, hogy az elmúlt 20 év során két férfivel volt szorosabb, hosszútávú kapcsolata, partnerei nevét azonban nem árulta el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.