Bíróság előtt a mohó csokitolvaj

K. Krisztián még tavaly októberben lopott el 28 tábla csokoládét Kecskeméten, öt perc alatt elfogták. A férfi a rablás során lökdösődött és gyilkossággal is fenyegetőzött. Az eljárás a napokban fejeződött be, a férfi ellen vádat emelnek.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást folytatott rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Krisztián ellen - írja a Police.hu.

A férfi tavaly október 5-én reggel egy kecskeméti élelmiszerboltban a kabátja bélésébe rejtett 28 tábla csokoládét, majd fizetés nélkül elindult kifelé. A bolt egyik szabadnapos alkalmazottja azonban felfigyelt rá és megpróbálta visszatartani. K. Krisztián meglökte az alkalmazottat és elfutott, ám akkor a bolt vezetője is a férfi nyomába eredt, és felszólította, hogy adja vissza az édességeket. K. Krisztián ekkor azzal fenyegette meg a férfit, hogy megöli, azután elmenekült.

Sikerének és a csokoládéknak azonban nem örülhetett sokáig: a Kecskeméti Rendőrség 5 perc alatt elfogta és elő is állította a férfit. Kihallgatását követően azonnal őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság október 7-én rendelt el.

A nyomozás során keletkezett iratok vádemelési javaslattal most kerültek a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészséghez.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.