Bicskával akarta leszúrni feleségét egy férfi Budapesten

Emberölés előkészítése miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya egy 67 éves férfi ellen, aki életveszélyesen megfenyegette feleségét, majd el is ment az asszony munkahelyéhez, hogy végezzen vele.

A rendőrség úgy tudja, J. István Ferenc és felesége július 22-én reggel összeveszett IX. kerületi lakásukban, majd az asszony elment dolgozni. A férj indulatai nem csillapodtak, sőt, telefonon többször is felhívta a nejét, és életveszélyesen megfenyegette. A dühöngő férfi el is indult az asszony XII. kerületi munkahelyéhez, s közben véletlenül felhívta a lányát, akinek elmondta, mit tervez. A lány komolyan vette a fenyegetést, és figyelmeztette az anyját a közelgő veszélyre.

J. István Ferenc 12 óra körül érkezett meg felesége munkahelyéhez, ahol az időközben kihívott rendőrök elfogták és előállították. A férfi ruhájából egy bicska került elő, azt mondta, ezzel akarta leszúrni a feleségét.

A 67 éves férfivel szemben a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le, és egyben kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását – írja a police.hu.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.