Beyoncé is fellépett Obama beiktatási ünnepségén

Már a kampány alatti rajongását tekintve sem meglepő, hogy Beyoncé énekelte el az amerikai himnuszt tegnap Barack Obama elnök második beiktatásán.

Az ünnepségen nem Beyoncé volt az egyetlen sztárfellépő, aki énekelt a beiktatási ünnepségen: Kelly Clarkson a My Country Tis of Thee című dalt, míg James Taylor America the Beautiful című dalt adta elő.

Az elnök maga is részt vett a fellépők, köztük a zenészek kiválasztásában. "Biden alelnök és én óriási megtiszteltetésnek érezzük, hogy a beiktatási ünnepségen ilyen tehetséges művészek lépnek fel. Az ő zenéjük országszerte mindenkit megszólít, szívünkből énekelnek" - nyilatkozta.

Nem véletlen, hogy Beyoncét érte a megtiszteltetés, hogy előadhassa a himnuszt. Az énekesnő köztudottan nagy rajongója az elnöki párnak, az elnökválasztási kampány alatt még egy különleges, kézzel készített arany karika-fülbevaló a fülében is lefotózták. A hatalmas kör Obama nevének első betűjét formálta meg, míg a karika belsejében "csücsült" a név további része.

Beyoncé amúgy nem első alkalommal énekli szinte az egész ország előtt a himnuszt, a 2004-es Super Bowlon is ő adthatta elő.

Beyonce előadásában hallgatja Obama az Egyesült Államok himnuszát a beiktatási ceremónián
Beyonce előadásában hallgatja Obama az Egyesült Államok himnuszát a beiktatási ceremónián
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.