Betűnként árverezik el a BKF-et

Más régi tárgyakkal együtt a Vaterán árulják a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola körépületének oldalát korábban ékesítő betűit.

A főiskola idén változtatta meg a nevét Budapesti Metropolitan Főiskolára (információink szerint hamarosan Egyetemre), így értelemszerűen le kellett cserélni a lógókat nem csak az intézmény honlapján, de a Nagy Lajos király úti kampusz körépületén is.

Az egykori BKF most betűnként árulja a feliratot, de licitálni lehet az utolsó régi logós bögrére, tollra, és kitűzőre is.

Eladó továbbá D. Tóth András, az RTL Klub Híradó műsorvezetőjének szerencse nyakkendőjére, amit a BKF-es vizsgáin viselt, illetve az intézmény fotós szakán végzett Debreczeni Zita vizsgafeladatként Dukai Regináról készítette képe is. A fényképet a fotós és modellje is aláírta.

„A kiegészítő annyira bevált, hogy amikor elkezdtem dolgozni, az első televíziós szereplésemhez is ezt vettem fel" - árulta el az RTL Klub híradósa

Az aukció teljes bevételét a YFU Nemzetközi Diákcsere Program kapja, akik egy rászoruló középiskolás diák 1 éves, külföldi tanulását támogatják ösztöndíj formájában. A jótékonysági aukciót a Dante International Kft. engedélyezte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.