Betegen adott koncertet Somló Tamás

Az LGT egykori tagjának egészségi állapotáról hetek óta aggasztó hírek érkeznek. Ennek ellenére a zenész vasárnap Pécsett adott koncertet.

Bors megtudta, hogy vasárnap – a beszámolók szerint kissé megtörve és fáradtan, de – színpadra állt Somló Tamás. A zenész egy jó ügy érdekében kockáztatta egészségét. Pécsett az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének egy integrációs rendezvényén énekelt. 

„Tamás hatodik éve volt a vendégünk, neki is és nekünk is természetes volt, hogy itt lesz, hiszen imádja a fogyatékos gyerekeket is. Óriási megtiszteltetés számunkra, és büszkék vagyunk rá, hogy évek óta segíti a munkánkat. Mi ugyanolyannak láttuk, mint mindig, a közönség és a szervezők is jól szórakoztak az előadásán” – erősítette meg a bulvárlap értesüléseit az egyik szervező. 

Somló vastag pulóverben és télikabátban állt a színpadon, a Bors ebből arra következtet, hogy Somló nem volt jól a fellépés alatt sem. A bulvárlap telefonon is kereste a zenészt, aki azonban nem kívánt nyilatkozni. 

Május elején kórházba került Somló Tamás, akkor többen attól tartottak, hogy kiújult a beleiben talált tumor. Akkor csak egy kivizsgálásra hivatkozott a zenész és az őt meglátogató kollégái is. 

Szombaton egy másik fellépést még lemondott Somló, mert röntgenre kellett mennie, illetve egyéb vizsgálatokra volt szüksége, a jótékonysági rendezvényen azonban megjelent másnap.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.