Bereczki berágott a renitens megasztáros fiúkra

Első dühében még a fiúk kizárásán is elgondolkodott Bereczki Zoltán, amikor megtudta, hogy Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont szabályt szegett.

A két fiatal énekes engedély nélkül kimaradt szombat éjszaka, a takarodó helyett egy belvárosi klubban söröztek, és órákkal azután értek csak vissza a megaházba, mint kellett volna. "Egy profi sosem tenne ilyet! Első mérgemben azt gondoltam, megérdemelték volna, ha kizárják őket" - magyarázta a Blikknek Bereczki, aki hozzátette, a szabályszegőknek nála már nincsen több dobásuk. 

Teljes a Megasztár zsűrije: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás alkotja a tehetségkutató ítészkarát
Teljes a Megasztár zsűrije: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás alkotja a tehetségkutató ítészkarát.

A fiúknak tudniuk kell, hogy az a három óra, amit szombaton kinn töltöttek, ennél sokkal hosszabb idő alatt pótolható. Ezért most az adásig minden nap másfél órával többet kell aludniuk. A szoros beosztás, a táncpróbák, az énekórák és a számos interjú miatt semmi szabadidejük nem lesz ezen a héten - tette hozzá Bereczki.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.