Beperelte szüleit, mert nem szerették eléggé

Bernard Bey szüleit okolja jelenlegi helyzete miatt. Hajléktalanként él, és csak egy kiutat látott: beperelte szüleit azzal az indokkal, hogy nem szerették eléggé.

A 32 éves Bernard Anderson Bey beperelte szüleit, mondván gyermekkorában nem törődtek vele eleget, és ez az oka annak, hogy most úgy él, ahogy. Hajléktalanként - adta hírül a Huffington Post.

"Úgy érzem, nem szeretnek és elhanyagoltak" - idézi a portál a férfit, aki most kárpótlást kér családjától. Elismerte ugyan, hogy törvényesen szülei semmivel sem tartoznak neki, ugyanakkor úgy véli, apjának talán örömet okozna, ha azt látná, fia sikeres, boldog életet él.

A szülők úgy vélik, gyermekük igazságtalanul vádaskodik. Vickie Anderson elmondása szerint fia soha sem dolgozott, hiába próbálták rávenni. Azt is cáfolja, hogy Bey öt testvére szociális támogatásban részesülne. Ezt húga is megerősítette, aki azt mondja, Bey kóros hazudozó, és hogy a szüleik mindent megtettek érte és testvéreiért is. "Ő [Bernard] választott az életet, amit él" - idézi őt a New York Post.

Bey 200 000 dollárt, vagyis közel 44 millió forintnak megfelelő összeget követel magának.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.