Beperelte a tanárnő a diákot, akivel lefeküdt

Tanya Ramirez gimnáziumi tanárnő, miután lefeküdt egy 17 éves diákkal, pert indított a fiú ellen. Tristan ugyanis felvette az aktust és közzétette az interneten. A tanárnő a fiú anyját is beperelte, amiért az szexuális ragadozónak nevezte és azt állította, hogy más diákokkal is volt intim kapcsolata.

Tanya Ramirez egy Corpus Christiben lévő gimnázium korábbi tanára és edzője volt, amikor lefeküdt az akkor 17 éves Tristannal. Ramirez nem tanította a fiút – számolt be a Huffington Post. A 31 éves nő és a fiú közel egy hónapig sms-eztek, mielőtt lebonyolították a titkos légyottot. Tristan 2014. május 30-án éjjel ment el a nő házához, ahol egyenesen a hálószobába mentek.

A találkát azonban a fiú felvette a mobiltelefonjával, majd körbeküldte 10-11 ismerősének, végül egy közösségi oldalon is nyilvánosságra hozta.

"A zsebében volt a telefonja. Miközben szeretkeztünk, úgy, hogy én ne vegyem észre, elővette. A felvétel alig 10 másodperc" – állítja Ramirez. "Amikor rájöttem, hogy létezik a felvétel, nagyon megdöbbentem. Úgy éreztem, átvertek. Azt hittem, hogy bízhatok benne, és köztünk marad a dolog az után, hogy majd egy hónapig beszélgettünk. Tristan azonban el akart vele dicsekedni, hogy lefeküdt egy tanárral."

A fiú azt állítja, hogy egy barátjával érkezett a tanárnő házához azon az estén. Saját bevallása szerint sokat ivott, nem emlékszik tisztán a történtekre. "Dereng, hogy beszéltem a dologról a haverommal, ő pedig azt mondogatta, hogy ha nincs bizonyítékom (arra, hogy szexeltem Ramirezzel), egy szavamat sem fogja elhinni. Véletlenül küldtem el csoportos üzenetként."

Az egykori tanárt bűnösnek találták, amiért helytelen kapcsolatba keveredett a diákkal. A nő arra hivatkozott, hogy a szex mindkettejük beleegyezésével történt. Texasban ugyanis ebben az esetben 17 éves kortól tekinthető valaki nagykorúnak, vagyis ekkortól nem büntetik.

Ramirez ezért döntött úgy, hogy bepereli alkalmi partnerét, Tristant és a fiú édesanyját, a magánéletének megsértése miatt. A nőt eltiltották a tanítástól is. A nyilvános megaláztatás miatt is elégtételt szeretne kapni.

A fiú anyja a perben azért harcolt, hogy a tanárnőt nyilvánítsák szexuális ragadozónak, ami az Egyesült Államokban komoly jogi következményekkel jár. Többek közt nyilvános lesz a lakcíme, felkerül egy szexuális bűnözőket feltüntető térképre és a nyilvántartásba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.