Öngyilkos lett - bennégett a házában

Kigyulladt egy családi ház vasárnap este a Vas megyei Kemenespálfán, az ott lakó férfi a tűzben életét vesztette - közölte a katasztrófavédelem hétfőn.

Lengyel Zsolt, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta: a férfi holttestét a szoba padlóján találták meg, körülötte feltehetően valamilyen éghető anyag volt szétlocsolva.

Az ügyeletes tájékoztatása szerint este nyolc óra után kapták a riasztást, a sárvári és a celldömölki tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahol néhány perc alatt eloltották a tüzet. Egy szoba kivételével a helyiségek lakhatók maradtak.

A 33 éves férfi a helyszíni szemle megállapításai szerint feltehetően ittas állapotban, öngyilkossági szándékkal maga locsolt szét benzint a szobájában, ezt követően pedig meggyújtotta azt - tájékoztatta Szalai Ferenc alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn közleményben az MTI-t.

Hozzátette: mivel idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, a rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.