Bemászott a medve kifutójába, majd ütlegelni kezdte állatot

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a férfit, aki bemászott a medve kifutójába Varsóban, megütötte az állatot, majd eltűnt és csak vérnyomokat hagyott maga után.

A férfi még vasárnap mászott be a medve kifutójába, s noha vérnyomokat találtak, azóta sem bukkantak az illető nyomára. Feltételezhető, hogy nem szenvedett komolyabb sérülést, mert egyik közeli kórházból sem jelentették, hogy állattámadás áldozatát kezelnék - írja a Guardian.

Az egész esetre azért derült fény, mert egy szemtanú lefényképezte, ahogy a mezítlábas, rövidnadrágot viselő férfi a Sabina névre keresztelt medvét lökdösi, miközben az állat próbálja megharapni a férfi kezét. A képek alapján nem lehet eldönteni, ki támadott először, de a Fakt című bulvárlap tudni véli, hogy a férfi volt az, aki inzultálni kezdte a medvét.

Maria Krakowiak, az állatkert munkatársa elmondta, a medve kifutója egy forgalmas utca mellett fekszik, és bíznak benne, hogy a városvezetés a történtek után biztonsági kamerákat helyez majd el a területen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.