Belső sávban cserélt kereket az M5-ösön: súlyos baleset

Két baleset is történt az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél Budapest felé. A teljes útzárat már feloldották, de még hatalmas a torlódás.

Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: egy személygépkocsi lehajtott az útról és felborult. Az osztrák rendszámú járműben három macedón állampolgár – két férfi és egy nő – utazott. Őket kórházba szállították, állapotukról egyelőre nem érkeztek információk.

Helyszínelnek és mentenek az M5-ösön
Lajosmizse, 2010. augusztus 9. Összetört gépkocsik mellett dolgoznak a rendőrök és tűzoltók az M5-ös autópálya 67-es kilométerszelvényénél. Egy személygépkocsi kisteherautóval ütközött, az autó utasa – egy kínai nő – könnyebb sérüléseket szenvedett. Az erre közlekedőknek torlódásra kell felkészülniük, jelenleg araszolva halad a kocsisor. MTI Fotó: Donka Ferenc

A közelben nem sokkal ezután egy másik baleset is történt: egy személygépkocsi teherautóval ütközött. Az autó utasa – egy kínai nő – az elsődleges információk alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

A balesetek körülményeinek kivizsgálása még tart, ám a teljes útzárat már feloldotta a rendőrség. A forgalmat egy közeli parkolón keresztül terelik, az erre közlekedőknek torlódásra kell felkészülniük, jelenleg araszolva halad a kocsisor. Fél tíz körül ugyan teljesen feloldották a korlátozást, de eltart egy darabig, míg a dugó feloszlik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.