Beleszeretett áldozatába a bérgyilkos

Ilyen vidáman még nem ért véget bérgyilkosos sztori: egy féltékeny feleség felbérelt egy férfit, ölje meg a másik nőt - amikor azonban a fickó meglátta leendő áldozatát, azonnal beleszeretett.

Carlos Roberto de Jesust egy féltékeny feleség, Maria Nilza Simones bízta meg, hogy végezzen férje szeretőjével, a nála sokkal fiatalabb Iranildes Aguiar Araujoval, a bérgyilkos azonban nem tudta megtenni, amiért fizetik. 

A bérgyilkos ahelyett, hogy rendesen végezte volna munkáját, szerelmet vallott a fiatal nőnek, akinek szintén nem volt közömbös a férfi. Kitervelték, eljátsszák a gyilkosságot, és bezsebelik az ígért fizetséget. Vettek két doboz ketchupot, bekenték vele a nő testét, majd az "áldozat" hóna alá dugták az éles szerszámot. A „kivégzésről" készült fotót elküldték a megbízónak. A páros boldogsága azonban nem volt túl hosszú életű, lebuktak ugyanis, amikor a Maria asszonyság meglátta őket csókolózni. 

A dühös nő nyomban hívta a rendőrséget, és bejelentette, de Jesus 1000 dollárt lopott el tőle. Később aztán mindenre fény derült, a szerelmespárt csalásért, a nőt pedig gyilkosságra való felbujtás miatt állítják bíróság elé.

"8 éves pályafutásom során még sosem hallottam ehhez hasonlóról sem." - meséli a brazil rendőrfőnök, Marconi Lima.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.