Vazelint injekcióznak a péniszükbe a békési macsók

A békéscsabai kórház urológiai szakrendelésén sorra jelennek meg azok a férfiak, akik felmelegített vazelint injekcióztak a péniszükbe, hogy vastagabb legyen. Pár hónapig működik, de aztán...

A vazelin ilyen típusú felhasználása a honi börtönökben terjedt el pár évvel ezelőtt. A hülyeség azonban ragadós, és most már szinte naponta találkozik a rendelésén ilyen esetekkel — tudta meg a beol.hu Futaki Zoltántól, a békéscsabai Réthy Pál kórház urológus főorvosától. A doktor elmondta, az eljárás lényege, hogy a delikvensek felmelegített vazelint infiltrálnak a péniszükbe. A felhasznált mennyiségtől függően a pénisz akár csukló vastagságúra is dagadhat.

Jellemzően a 18-25 éves korosztály körében népszerű ez a módszer, de volt már idősebb páciens is ilyen problémával az urológián.

Az első három-négy hónapban még nincs gond. Ezt követően aztán a vazelin kikezdi a bőr szöveteit, nagy területen szövetelhalást eredményezve. A terület kőkemény lesz, és egy idő után az érintett nemcsak a nemi életre lesz képtelen, hanem vizelésre is. A főorvos hangsúlyozta: nincs kivétel, minden esetben ez a lefolyás. Mindenki, aki erre a módszerre vetemedik, műtéti beavatkozásra szorul a későbbiekben.

Ugyancsak fontos tudni, hogy az eredeti állapotot visszaállítani képtelenség. Sérülnek a szövetek, idegek, erek — emlékeztetett a főorvos, hozzátéve, hogy általában egy műtét nem is elég, többször kell kés alá feküdnie a nemi szerv vastagságát ily' módon növelőknek.

Az egyik Békés megyei patikában már odáig jutottak, hogy mindenkit figyelmeztetnek, aki vazelint vásárol, hogy mivel jár, ha valaki nem a repedt sarkát keni be vele, hanem a szerszámába fecskendezi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.