Ajánlatokkal bombázzák a Down-szindrómás lányt

Egyre több felkérést kap a tizennyolc éves Madeline Stuart, aki be akarta bizonyítani, nem csak az egészséges nők lehetnek szépek. A Down-szindrómás lány képei vírusként terjedtek a közösségi médiában az elmúlt hónapban, így a modellügynökségek is felfigyeltek rá. 

A tizennyolc éves ausztrál lányról készült képeket anyukája osztotta meg a világhálón, aki modellkarrierjét is támogatja. Roseanne Stuart azért hozta létre lánya rajongói oldalát, hogy ezzel inspirálja az embereket a Down-szindróma pozitív megítélésére.

Madeline hamar a közösségi média sztárja lett, képei az újságok címlapjára is kikerültek. Mindenki támogatta az álmát, hogy szemléletváltozást hozzon a szépségről a divatiparba – írja a Mirror.

A lány anyja elmesélte, hogy amikor megszülte Madeline-t, kapott egy könyvet, amelyben semmi pozitív dolog nem volt a Down-szindrómásokról.

„Nem akarom, hogy az emberek azt mondják, sajnálom, mikor közlöm velük, hogy a lányom Down-szindrómás" – jegyezte meg Roseanne, aki hozzáteszi, inkább azt szeretné hallani, hogy a lánya szép.

 

 

Madeline több mint negyven kilótól szabadult meg, mielőtt a fényképezőgép elé állt. A lány szeret táncolni, kosárlabdázni, és tagja a pomponlánycsapatnak is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.