Bedrogozott fiatalkorú szomszédjával szexelt a perverz anya

Egy huszonhárom éves floridai nő marihuánát és alkoholt adott 15 éves szomszédjának, mielőtt szexuális kapcsolatot létesített vele. A rendőrség őrizetbe vette a perverz anyát, akinek nem először kell felelnie a hatóságok előtt: korábban kutyákkal is közösült.

A szomszéd srác a szüleinek számolt be a nővel folytatott viszonyáról, aki egyébként egy 3 éves kisfiút is nevel. Miután fény derült a huszonhárom éves nő és a tizenöt éves fiú viszonyára, a rendőrség azonnal lépett, és letartóztatták Brittany Sonniert.

A rendőrség kiskorú megrontásával vádolja Sonniert, akiről kiderült, hogy a szexuális együttlétek előtt marihuánát és alkoholt adott szomszédjának. 

A fiú azután közölte szüleivel, hogy szexuális kapcsolatot létesített jóval idősebb szomszédjával, miután a nőről kiderült: 2012-ben két kutyával is közösült. A fiatal attól félt, emiatt nemi betegségeket kaphatott el a kisgyermekes anyától – írja a Daily Mail.

Egy rendőrségi jelentés szerint a most huszonhárom éves nő volt barátja három éve azt állította, a nőnek kutyákkal volt szexuális kapcsolata, és többször fantáziált vérfertőzésről.

Sonnier állítólag 13 éves korától rendszeresen került intim kapcsolatba állatokkal. A lány akkoriban a család kutyáival közösült. Mint kiderült, a nő apja jól tudott lánya perverz hajlamairól, és meg akarta szerezni az unokája feletti felügyelet jogát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.