Bedrogozva fojtotta meg az idős asszonyt

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egy csongrádi férfit, aki 2010 nyarán nyereségvágyból fojtott meg egy nyolcvannyolc éves asszonyt.

Nevén nevezte rablótársát S. Gábor, ezért kellett meghalnia a 88 éves B. Lászlónénak csongrádi házában 2010 nyarán - írja a Délmagyar. Az asszony egyedül élt, a két betörő jól tudta, hogy lakásában pénzt és ékszereket tart. Az egyik este kitervelték, hogy betörnek a nőhöz. Mindketten intravénás drogot használtak. A bűncselekményben sofőrként részt vett Cs. András felesége is, akitől azóta elvált a férfi.

A két férfi egy zsákutcához ment, ahol lepakoltak, felvették a csukját, és Cs. András letámadta az idős asszonyt. S. Gábor közben értékek után kutatott, és amikor meglátta, hogy társa az idős asszonyt, nevén szólítva rákiáltott.

A támadó ráeszmélt, hogy felfedték a személyazonosságát, ezért megölte a 88 éves nőt. Az ékszereket és a pénzt nem találták meg, mert az asszony azt a sütőbe rejtette.

Cs. Andrást életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla, leghamarabb 25 év múlva szabadulhat. Társa, S. Gábor öt év fegyházbüntetést kapott. A sofőrként segédkező volt feleséget négy év fegyházra ítélték.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.