Beckham állítólagos szeretője mindent tagad

Egy walesi énekesnő, Katherine Jenkins twitter-oldalán cáfolta vehemensen, hogy valaha is viszonya lett volna a labdarúgóval. A dolog azért különös, mert egyetlen bulvárlap sem hozta hírbe a szőke hölgyet David Beckhammel. Most viszont mindenki a titkos románcról beszél.

„Kedves barátaim! Szörnyű pletykákat olvastam, és szeretném, ha tudnátok, soha nem volt kapcsolatom David Beckhammel! – írta egy bejegyzésében Jenkins., majd folytatja: "A pletykák sértők, igazságtalanok és az ügyvédeim szerint jogi lépéseket tehetek. (...) Mindössze kétszer találkoztam Daviddel, 2010-ben egy gálán, egyszer 2012 februárjában, amikor a barátaimmal szórakoztunk. Soha nem maradtunk kettesben és nem is beszéltünk meg találkát."

A dolog azért különös, mert a hölgyön kívül senki, sehol sem olvasott titkos románcukról. A dolog persze jól jött Jenkinsnek, hiszen noha korábban senki sem tudta, ki is ő, most, hogy olyasmit tagad, amivel soha senki nem vádolta meg, tele lett velen a brit bulvársajtó.

"Rengeteg butaság jelenik meg nap, mint nap a neten Daviddel kapcsolatban. Korábban már a halálhírét is keltették. Nem foglalkozunk olyasmivel, aminek nincs köze a valósághoz.” – közölte Beckham sajtófőnöke.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.