Bébiszitterként hirdette magát a pedofil

Felügyelete alatt álló gyerekek sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszakkal gyanúsít a rendőrség egy 31 éves férfit. K. László egy közösségi portálon bébiszitterként hirdette magát. A BRFK még keresi a sértettjeit.

Molesztálta a felügyeletére bízott apróságokat, egyikükkel nagy valószínűséggel fajtalankodott is K. László 31 éves bébiszitter - ezt állítja a nyomozás eddigi adatai alapján a rendőrség.

K. László egy népszerű közösségi portálon már több mint két éve hirdeti magát. „Babysitter vagyok! Ha még nem találtad meg a megfelelő személyt kismanód mellé, rám számíthatsz".

pedofil, tanár, pedofil tanár, 2009-06-29,

Egy fórumbejegyzésében pedig azt írta egy alkalommal, hogy „van más jövedelemforrásom is, és igazából ingyen is vigyázok picurokra, és vigyáznék is, de ezzel az a baj, ha így hirdetek, rögtön pedofilnak néznek".

Nemrég egy édesanyának feltűnt, hogy gyermeke viselkedése hirtelen megváltozott. Előzőleg K. vigyázott rá. A kétéves gyermeket az édesanya pszichológushoz vitte, aki szerint a csöppség korának megfelelően és élményzerűen számolt be arról, mit tett vele és mire kényszerítette „a bácsi".

K. Lászlót a magukat bébiszittert kereső szülőknek mondó rendőrök nemrég egy bölcsődéhez csalták, és őrizetbe vették. Tagadta ugyan a gyermek molesztálását, egyelőre azonban még a bíróság is a gyermek szüleinek és a pszichológusnak hisz: K. Lászlót ugyanis röviddel őrizetbe vétele után letartóztatták.

A rendőrség által hajléktalannak mondott férfi közösségi portálon fellelhető kapcsolatait végigjárva a nyomozók még húsz gyanús esetet találtak. Kiderült, többen elfogadták K. László ajánlatát, aki végül már a csecsemőktől a hatéves gyerekeig bármilyen korú apróság felügyeletére vállakozott. Legalább húsz esetben vetődött fel a gyanú, hogy az elvált, kétgyermekes férfi zaklatta a felügyeletére bízott apróságokat. A BRFK illetékesei kitérő választ adtak arra a kérdésre, hogy más szülők vajon miért nem tettek feljelentést.

A rendőrség K. László teljes nevét nem adta ki, ám egyik, az általa látogatott közösségi portálon is megtalálható fotóját internetes oldalán közzétette. Aki felismeri, és úgy érzi, az ő gyermekét is zaklathatta, jelentkezzen - kéri a BRFK.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.