Pisztolyt tartva barátnője fejéhez követelte, hogy mutassa meg az üzeneteit

Felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emeltek vádat egy nagykanizsai férfi ellen, aki gázpisztollyal fenyegette meg barátnőjét - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

A 41 éves nagykanizsai férfi tavaly november 29-én késő este házában arra szólította fel barátnőjét, hogy mutassa meg mobiltelefonján az üzeneteket és interneten folytatott beszélgetéseit. A nő ezt megtette, de a mobiltelefonon található Viber-üzeneteit már nem mutatta meg - olvasható a főügyészség közleményében.

Azt írták: ezután a féltékeny férfi a hálószobájából egy 9 milliméteres gáz- és riasztópisztolyt hozott ki, amelynek csövét a nő szájába dugta, és azzal fenyegette, hogy megöli. Majd a pisztolyt a nő fejéhez nyomva követelte, hogy mutassa meg az üzeneteket.

A nő hiába kérte, a férfi nem engedte haza, majd a hálószobába tuszkolta, és bezárta az ajtókat. A barátnő csak reggel jutott ki a házból.

Az ügyészség "felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette" miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járásbíróságon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.