Barack Obama szerint Kanye West egy idióta

Az USA elnöke a napokban fejtette ki nyilvánosan a véleményét a népszerű rapperről, amikor megkérdezték tőle, Jay-Z-t vagy Kanye Westet szereti-e jobban.

Obama válasza a következő volt: „Jay-Z-t! Habár Kanye zenéjét is szeretem. Ő egy chicagói fiú. Ügyes. Nagyon tehetséges.” Majd hozzátette: „Egy igazi idióta, de tehetséges.”

Az elnök valószínűleg azért nincs túl nagy véleménnyel a rapperről, mert Kanye 2009-ben az MTV Video Music Awardson nagyobb botrányt kavart, és megbotránkoztatta a közvéleményt azzal, hogy igen udvariatlanul félbeszakította Taylor Swift köszönőbeszédét. Az énekesnő abban az évben a legjobb videóért járó kitüntetést vehette át, ami nem tetszett a rappernek, aki szerint a díjat Beyoncénak kellett volna kapnia. Véleményét nem is tudta magában tartani, élő adásban kivette a megdöbbent Swift kezéből a mikrofont, és megosztotta több millió amerikai tv-nézővel nemtetszését.

Kanye West azóta bocsánatot kért a történtek miatt, melyet Taylor Swift nyilvánosan el is fogadott, de az eset alaposan lerombolta a szabad szájú előadó renoméját.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.