Bankrablásával dicsekedett a Youtube-on

A 19 éves lány az interneten ünnepelte meg, hogy szerzett egy vadonatúj autót és hatezer dollárnyi kézpénzt. A videójának - ami hamar lebuktatta - egyszerűen csak 'Bankrabló csaj' címet adta.

A Nebraska egyik kisvárosában élő Hannah Sabatát a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy a múlt héten ellopott egy autót, majd pedig kirabolta Waco városának egy bankfiókját, ahol 6265 dollárt zsákmányolt - írja a Huffington Post.

A fiatal lány november 29-én a bankba belépve átadott a pénztárosnak egy papírt, amin azt állt: ki lesznek rabolva, de ne élesítsék a riasztót, mert töltött fegyvere van.

Sabata nem elégedett meg annyival, hogy megszerezte a pénzt és a kocsit. Amikor hazaért, még azon melegében videót készített, amiben elhencegett tettével. A hét perces felvételen papírra írva meséli el a sztorit. „Elloptam egy kocsit és kiraboltam egy bankot. Végre gazdag vagyok, kifizethetem a főiskolai tandíjat, holnap pedig vásárolgatni megyek. Kapjátok be! Imádom a Green Day-t!”

A rendőrség másnap persze elkapta a lányt, aki szerint ő az igazi áldozat, mert a kormány ellopta a gyermekét, még mielőtt egyáltalán hazavihette volna és mégis megvádolták gondatlansággal. Sabata amúgy a bankrablás után azt mondta az anyjának, hogy az volt élete legjobb napja. A nő persze azt hitte, egy új fiú van a dologban, tette hozzá.

A rendőrség közelménye szerint 30 dollár híján a teljes elrabolt összeget megtalálták Sabatánál.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.