Kulcslyukon lesi meg a nőket Antonio Banderas

Antonio Banderas kulcslyukon át fotózza a nőket. Már ki is állította a műveit.

Torreádornak öltözött (vagy inkább vetkőzött) nők néznek igézően a kamerába. A fényképezőgép túloldalán pedig nem kisebb nagyság bűvöli őket, mint Antonio Banderas világhírű spanyol színész. Kulcslyukon meglesett meztelen hátak, lepedők mögé rejtett idomok, mindenütt női bájak.

Antonio Banderas egyik fotója előtt - a spanyol nők érdeklik
Spanish actor Antonio Banderas looks on as he poses in front of his picture on November 11, 2010 during the presentation of his first photo exhibition "secretos sobre negro" (secrets on black) held at the Instituto Cervantes of Madrid. AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET

Antonio Banderas első kiállításának témája a nő a spanyol irodalomban: van köztük Carmen, Don Juan Tenorio különféle szerelmei vagy épp Goya világhírű festményének, A meztelen mayának sajátos átköltése. A hollywoodi színész bevallása szerint évek óta hobbija a fotózás, de sokáig nem is álmodott arról, hogy képeiből kiállítást rendezzen. Végül ismerősei rávették, hogy végezzen el a profi fotótanfolyamot, s ennek az eredményeit állították ki a madridi Cervantes intézetben. A megnyitón maga Banderas is részt vett, aki Pedro Almodóvar legújabb filmjét forgatja a spanyol fővárosban.

Arról nem tudni, hogy a színész pályamódosításon törné a fejét, de a madridi siker láttán elképzelhető, hogy a jövőben ez is is belefér az életébe. A modellek egyébként ismeretlen nők, felesége, Melanie Griffith  nem szerepel köztük. S ez talán mindenkinek jobb is így.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.