Báli ruha matekháziból

Kara Koskowich, a 17 éves kanadai diáklány nem akart rengeteg pénzt költeni báli ruhájára, és mivel az utóbbi időben sokat gyakorolt matekból, úgy döntött, felhasználja inkább a kidobásra szánt leckéket, és abból varrta meg ünnepi öltözékét.

Vágott, varrt, ragasztott, és 75 darab algebrai képletből végül elkészült a félvállas kisestélyi. Semmi cicoma, a fehér, különböző matematikai képleteket ábrázoló papír-ruhát egy színes, post-itokból készült övvel dobta fel.

Mint mondja, még márciusban kezdte el tervezni és és elkészíteni a különleges ruhakölteményt, azonban a bál előtti éjjel fejezte csak be. "A munka nagyját múlt héten csináltam, halogatós típus vagyok" - idézte a dizájner diáklányt a Daily Mail.

Kara nem csak a saját ruhájáért felelt, ő tervezte legjobb barátnője, Dorothy Graham öltözékét is. Neki nejlozacskókból készített báli ruhát. "Vicces volt, hogy mindenki a divatos, drága ruhákat viselte, mégis mi keltettük a legnagyobb feltűnést, mi voltunk a legnépszerűbbek, pedig nem került semmibe" - mondta Miss Graham.

A papírból készült kisestélyiről készült képet ide kattintva megtekintheti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.