Balettozni tanul a Bechkam-házaspár kisfia

A 7 éves Cruz Beckham a taekwondo és a breakelés mellett új hobbit talált: választásának prózai oka van, így akar közelebb kerülni a lányokhoz.

Victoria és David fiát már tavaly lenyűgözte, ahogy az egyik balettozó unokatestvére tánc közben magasba emeli a lányokat. Cruz már akkor eldöntötte, hogy ő is balettáncos akar lenni. "Cruz remek breaktáncos, szuperül pörög a fején" - áradozott Victoria, aki hozzátette, hogy továbbra is támogatják fiuk táncos ambícióit.

Cruz nagyon élvezi a balettórákat, még az sem zavarja, hogy egyedüli fiú a csoportban. Nagyon ügyes, sokszor még otthon is gyakorol. A 37 éves egykori Spice Girl a Vogue-nak azt is elmondta, a fiúk sokat sportolnak, ő pedig szívesen megnézi a srácok meccseit.

Victoria azt is elárulta, a Justin Bieber-láz a fiait is elkapta, ezért Romeo azt a meglepetést kapta születésnapjára, hogy a család elvitte őt Justin Bieber stúdiójába, amikor a fiatal énekes még a karácsonyi albumán dolgozott.

Justin a találkozó után még egy dedikált gitárt is küldött a kisfiúnak, csakhogy a nevet elbénázta: nem Romeo nevét írta ugyanis a hangszerre, hanem Paxét, a Jolie-Pitt páros kisfiáét.

Beckhaméknek három fiuk van, Brooklyn 13, Romeo 10, Cruz 7 éves. Kislányuk, Harper Seven tavaly született.

Beckham és neje 2007 óta az USA-ban él
Beckham és neje: sztárallûrök milliárdokból
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.