Baleset miatt teljes útzár az M1-esen

Teljes útzár van baleset miatt az M1-es Budapestről kifelé vezető oldalának 18-as kilométerénél.

Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek szombaton elmondta: egy teherautó és két személygépkocsi ütközött, jelenleg is tart a helyszínelés.

Egy személy súlyosan, három könnyebben megsérült, amikor három személygépkocsi ütközött az 52-es főúton Kecskemét közelében szombaton; a mentés idejére a forgalmat Izsák felé terelték.

Az elmúlt 24 órában a közutakon egy halálos áldozatot követelő baleset történt, a rendőrségnek összesen 192 közlekedési baleset miatt kellett intézkedni. Az elmúlt huszonnégy órában 13 súlyos, 30 könnyű sérüléssel járó és 152 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Az autópályák közül az M0-ás régi szakaszán tart továbbra is 3. forgalmi sáv építése, itt jól kiépített és kitáblázott terelés mellett folyamatosan dolgoznak, az autósok e szakaszon sebességkorlátozás mellett közlekedhetnek; ez az M0-M7 csomópontot is érinti.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az M1 autópálya jobb és bal pályatesten a 12-67. kilométerszelvényekben 80-as sebességkorlátozás és mobil terelés mellett kátyúzást végeznek a haladósávban.

A határátkelőhelyek közül Ártándon várható torlódás a teherforgalomban a hétvégi kamionstop miatt a belépő irányban; a várakozás időtartama 30-60 perc lehet.

Hétvégén a záhonyi közúti határátkelőhelyen ismét 60-180 perces forgalomtorlódás várható a személy- és a teherforgalomban, belépő és kilépő irányban is. A kilépő teherforgalomban a várakozási idő függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.