Baleset Keszthelynél: épp egy éve történt ugyanott tragédia

Csak a biztonsági ülésben szállított egyéves gyerek nem sérült meg a péntek éjszakai, Keszthely és Várvölgy között történt halálos balesetben - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK).

A baleset a Keszthely és Várvölgy közötti úton történt pénteken 20 óra után. Egy 25 éves férfi tűzifával telepakolt Lada Samarájával Várvölgy irányából Keszthely felé tartott, amikor egyelőre ismeretlen okból frontálisan nekiütközött a szemből érkező személygépkocsinak. Az összeroncsolódott autókból a tűzoltók emeltek ki két embert, köztük a Lada sofőrjét, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A másik személyautóban egy zalaszentgróti házaspár utazott, a hátsó ülésen pedig három gyermekük foglalt helyet. A férj és a feleség, valamint egyik lányuk súlyosan, másik lányuk könnyebben sérült meg, de a biztonsági gyermekülésben szállított egyéves kisgyermek sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Az MTI a helyszínről úgy értesült, hogy az ütközést okozó Lada sofőrje feltehetően ittasan ült a volán mögé.

Nothoff Ingrid, a ZMRFK szóvivője az MTI-nek felidézte, hogy a mostani halálos baleset helyszínén - egy hosszú, de szűk egyenesben - napra pontosan egy évvel ezelőtt egy kerékpározó osztrák házaspárt gázoltak halálra. A két idős embert egy autójával kisodródott 34 éves férfi ütötte el, de mint a nyomozás megállapította, a balesetet nem ő, hanem egy szabálytalanul előző 44 éves férfi okozta, aki ellen azóta az ügyészség vádat is emelt

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.