Baleset érte Harrach Pétert

A 11-es főút budakalászi szakaszán hajtott bele egy Mercedes egy Chevrolet Captivába, melyet a KDNP frakcióvezetője vezetett – értesült a Lánglovagok blog.

Szerda délután a KDNP hivatalos közleményt adott ki, amelyben megerősítik, hogy kedden este Harrach Péter vezette a Chevrolet-t. A politikus a közlemény szerint szabályosan autózott Szentendre felé, amikor „váratlanul, nagy sebességgel, hátulról egy autó nekiütközött, amely ennek következtében kigyulladt. A frakcióvezető ekkor az előírásoknak megfelelően félreállt, értesítette a tűzoltókat, majd megvárta őket és a rendőröket is”.

Az autóban utazók nem sérültek meg. A baleset okozója az égő autót hátrahagyva, még a rendőrség megérkezése előtt eltávozott a helyszínről.

Szerda reggel a Lánglovagokra hivatkozva az Index azt írta, hogy a Mercedes hátulról ment neki Harrach kocsijának, majd kigyulladt, a tüzet tűzoltók fékezték meg. Szemtanúk szerint a Mercedes versenyzett valakivel, és a karambol azután történt, hogy több kocsit leszorított és megelőzött.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.