Sound: ismeretlentől ingyen kapott tablettákat a meghalt lány

A 23 éves Zsófi, aki a fesztiválon rosszul lett, majd később életét vesztette, többet is bevett egy fiútól kapott drogból.

A lány Blikknek nyilatkozó barátai szerint Zsófi a bulikban nem fogyasztott kábítószert és alkohol sem. – Zsófi baráti körében nem tudok senki olyanról, aki rossz­ hatással lehetett volna rá, én például még berúgni sem láttam soha – nyilatkozta a lapnak egy barátnője.

– Zsófi nem fizetett tablettákért, egy srác adott ingyen, több lánynak is – mesélte egy másik, neve elhallgatását kérő barátnő. elmondása szerint a lány négy ecstasy tablettát is elfogyasztott az este folyamán, életében először.

A lány és barátai a Balaton Soundon buliztak, amikor Zsófi rosszul lett. Az egészségügyi sátorhoz kísérték, ahol némi folyadék- és ásványianyag-utánpótlást javasoltak neki az ápolók, majd elengedték. A lány azonban már a fesztivál területén kívül elesett és meghalt. Halálát eleinte a fejsérülésnek tulajdonították, a boncolás azonban kiderítette, hogy a kábítószerre elfogyasztott nagy mennyiségű víz miatt agyi ödéma alakult ki nála és ez vezetett a halálához.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.