Bajnai és Alföldi is a legstílusosabb férfiak között

A HeStyle nevű blog negyedik éve szavaztatja meg olvasóit Magyarország legstílusosabb férfijairól. A listán több divatszakmában dolgozó - stylist, fotós, divattervező - mellett helyet kapott Kovács Ákos, Bajnai Gordon vagy éppen Alföldi Róbert is.

Az olvasók augusztus 17-étől egy hónapon át jelölhették az általuk legstílusosabbnak vélt hazai hírességet a HeStyle blogon. Ez alatt az idő alatt rekord mennyiségű szavazat érkezett, egészen pontosan 40 124 szavazatból állították össze azt a 100-as listát, melyen az olvasók által legtöbbször jelölt férfiak kaptak helyet. Ezt továbbküldték egy szakmai zsűrinek, hogy pontozzák a rajta szereplőket és így alakult ki a végeredmény, vagyis a „TOP30 Legstílusosabb Férfi Magyarországon” listája.

Bajnai Gordon országjáró körútjának első állomásán, Komlón
Bajnai Gordon országjáró körútjának első állomásán, Komlón

A legjobb harmincban leginkább divatszakmában dolgozó férfiak szerepelnek, modellek, fotósok, stylistok vagy éppen divattervezők, de több színész is bekerült, például a 13. helyre Nagy Ervin, a 14-re Kulka János vagy a 16-ra Alföldi Róbert.

A 29. helyen találjuk Kovács Ákost, de igazán nagy meglepetést a lista utolsó helyére került szereplője okozza, ez pedig nem más, mint a volt miniszterelnök, Bajnai Gordon. A közönségdíjat, vagyis az olvasók legtöbb szavazatának begyűjtője idén is Éder Krisztián lett. (IDE kattintva megtekintheti az összes helyezettet!)

A nyertes amúgy a már tavaly is előkelő helyen szereplő Szűcs Péter, a Marie Claire magazin vezető szerkesztője lett, aki a szervezők szerint toronymagasan nyerte a versenyt. A második helyezett Schiffer Miklós divattanácsadó 20 helyet lépett előre tavalyi eredményéhez képest, míg a harmadik Tóth Ali stylist lett.

Rajtuk kívül még sok a „visszatérő” szereplő a listán, de azért új nevekkel is találkozhattunk az idén: friss belépő többek között Kolovratnik Krisztián, Kiss Tibor (Quimby), Felcser Máté (Punnany Massif), Szabó Kimmel Tamás és Gálffi László, sőt a lista egyetlen politikusa, Bajnai Gordon is először szerepel a Top30-ban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.