Szalonna nélkül kapta hamburgerét - lövöldözni kezdett

Börtönbe kerülhet a McDonald'sban lövöldöző michigani nő, aki azért nyitott tüzet a gyorsétteremben, mert kétszer is szalonna nélkül szolgálták fel neki hamburgerét.

Shaneka Monique Torres barátjával 2014. február 10-én éjszaka megállt a McDonald's egyik autós ételkiadó ablakánál, és rendelt egy sajtburgert baconnel. Amikor az étel szalonna nélkül érkezett, a nő panaszkodni kezdett a gyorsétterem menedzserének, aki bocsánatot kért, és felajánlotta, hogy ingyen ehetnek náluk.

Az Independent szerint a nő ezután elment, majd néhány órával később visszatért, de az ingyenes hamburgerét megint bacon nélkül kapta. Torres ekkor kiabálni kezdett az éttermi dolgozókkal, és elővett egy pisztolyt a táskájából, majd lövöldözni kezdett.

A bíróság egytől öt évig terjedő börtönbüntetést javasolt, plusz két évet lőfegyver rejtett birtoklásáért. Torres azt mondta, hogy sajnálja a történteket.

A nő ügyvédje a tárgyalás során azt állította, hogy a lövöldözés baleset volt, és nem azért történt, mert védence bacon nélkül kapta hamburgerét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.