Babát dajkáló rendőr az internet sztárja

Vírusként terjedt el az interneten egy amerikai rendőr fényképe, aki egy 14 hónapos kisbabát tart a karjában, miközben érzékeny búcsút vesz tőle. A kislányt egy drogfüggő nő mellől mentették ki egy észak virginiai bevásárlóközpont női vécéjéből.

A St Albans rendőrségen dolgozó Philip Bass őrmester bolti lopás bejelentése miatt ment ki a szupermarketbe, amikor a kollégái egy mellékhelyiségben síró kisgyerekhez riasztották ugyanott. A zárt vécéfülkében egy drogok hatása alatt álló nő és egy 14 hónapos kisbaba volt. Mint kiderült, a 39 éves Donnyell Harrison, akit tiltott szerek birtoklásával vádolnak, csak a gondviselője a lánykának, még csak nem is rokonok. A kislány édesanyja börtönben van.

A rendőrség letartóztatta Harrisont és értesítette a Gyermekvédelmi Szolgálatot, akik négy órával a megmentése után már át is vették a kislányt.

A picit addig a háromgyerekes Bass őrmester vette gondjaiba, még pelenkát, baby ételt és cumisüveget is vett neki, a rendőrség többi dolgozója pedig játékokkal halmozta el.

„Néha harcosok vagyunk, néha oltalmazók, néha pedig babysitterek" – kommentálta az esetet James Agee kapitány, Bass őrmester munkatársa, aki jelen volt a babamentésnél is.

A kislányt időközben nevelőszülőkhöz adták - írja a The Mirror helyi sajtóinformációkra hivatkozva.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.