Babakocsit gázoltak a menekülő gyilkosok

Felhajtott a járdára és elgázolt egy babakocsit Chicagóban szombaton egy autós, aki a rendőrség szerint társával egy lövöldözés helyszínéről menekült. A babakocsiban ülő egy évesnél fiatalabb gyermek és a lövöldözés áldozata, egy helyi rapper meghalt.

Szemtanúk elmondása szerint az autó egyenesen a babakocsin gázolt át. A kisfiú kirepült, fel sem sírt, de minden csupa vér volt.
Az autóban ülő két férfit már elfogták és letartóztatták. Rendőrségi forrásból a Chicago Tribune úgy értesült, hogy a férfiak 20 perccel a babakocsi elgázolása előtt a város egy másik pontján meggyilkoltak egy helyi rappert. A 22 éves Capo nevű előadót a nyílt utcán támadták meg, a golyók a bal csípőjén és a hátán érték. A férfi a kórházban meghalt.

A gyilkossággal gyanúsított két férfi a rendőrség közlése szerint autóval menekült, amikor felhajtottak a járdára és átgázoltak a babakocsit toló asszonyon. A nőnek nem esett bántódása, a baba viszont meghalt. A kisfiú olyan sérüléseket szenvedett, hogy gyakorlatilag esélye sem volt a túlélésre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.