Szexből élhetett a meggyilkolt lány

Nem kívánunk sajtókacsákat kommentálni – így reagált a rendőrség egyik illetékese kérdésünkre, hogy vannak-e bizonyítékaik arra, amit a Bors írt, miszerint a hét végén meggyilkolt, 19 éves Nancy nevű prostituált közismert politikusokkal is szexelt.

Az ismerői szerint „alkalmi férfi kapcsolataiból élő” 19 éves lányt Akácfa utcai lakásában gyilkolták meg a hét végén. Holttestét az édesanyja találta meg. Nagy valószínűséggel utolsó szexpartnere végzett vele. Nyomozati érdekekre hivatkozva a rendőrség nem árulja el, hogy pénzért ölték-e meg a fiatal nőt, vagy esetleg valamin összekülönbözött alkalmi partnerével, és a vita gyilkosságba torkollott. Azt mondják, az is súlyosan veszélyeztetné a nyomozás érdekeit, ha kommentálnák a Bors információját, miszerint felvétel készülhetett Nancy gyilkosáról.

A rendőrség szűkszavúan kommentálja a kiszivárgó híreket. Kérdés, milyen információk vannak a helyszínen talált mobiltelefonon.

Arról, hogy a lány telefonnal esetleg fotót és videót is készíthetett szexpartnereiről, Nancy egyik ismerőse beszélt a bulvárlapnak. – Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi – mondta a barátnő, aki azt is elmondta: kettejük egyik együttlétéről videofelvétel is készült. Az azonban erősen kétséges, hogy mindez igaz lenne. Ki készíttetne videobizonyítékot egy prostituálttal töltött pásztorórájáról, főleg, ha ismert politikus az illető? Mobiltelefonnal viszont meglehetősen körülményes lenne egy ilyen felvételt titokban elkészíteni.

Tény ugyanakkor, hogy – információink szerint – a rendőrség talált egy telefont a tetthelyen, amelynek a tartalmát még vizsgálják. Arról azonban a nyomozók hallgatnak, hogy az adott telefon Nancyé volt-e. Az Akácfa utcai ház lakóit mindenesetre egy ázsiai férfiról kérdezgették a nyomozók. Feltehetőleg ő volt Nancy utolsó ügyfele.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.