Azonosították a Kertész utcai támadókat

További három gyanúsítottat azonosított a rendőrség a vasárnapra virradóra a budapesti Kertész utcában történt verekedés résztvevői közül - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.
A tájékoztatás szerint a BRFK körözést adott ki az érintettek, vagyis a korábban már azonosított 44 éves szigetbecsei Balogh József és a 35 éves budapesti Máté János, valamint a most meggyanúsított 36 éves hatvani Petri Róbert, a 42 éves budapesti Kiss István és a 24 éves kocsordi Beri Gyula elfogása érdekében. Ugyanakkor ismeretlen társaikat is keresi a rendőrség - tették hozzá.

Emlékeztettek arra: szeptember 20-án hajnalban egy Kertész utcai szórakozóhely előterében szóváltás után a gyanúsítottak bántalmazták a biztonsági személyzetet, akik közül négyen megsérültek. Az egyik támadó egy gumilövedék kilövésére alkalmas fegyverből több lövést is leadott.

Ezt követően, szeptember 22-én a rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével elfogták a verekedés két gyanúsítottját, J. Lászlót és F. Gyulát. Az előbbi férfi ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés, az utóbbival szemben pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, egyben előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásukra - tartalmazza a BRFK közleménye.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.