Az orosz és skandináv nőknek van a legnagyobb melle

A péniszméret-világtérkép után elkészült a cici térkép is, mely országonként megmutatja, hogy mekkora az ott élő nők átlagos melltartómérete. A magyaroknak nincs oka panaszra.

A TargetMap internetes portál, mely korábban az átlag méreteket figyelme véve elkészítette a pénisz-világtérképet, most előrukkol a kebel-térképpel is.

Elkészült a  mellméret-világtérkép
Zahia Dehar presents her new high-fashion lingerie line during the Paris couture week January 25, 2012. REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE - Tags: FASHION TPX IMAGES OF THE DAY) TEMPLATE OUT

Kiderült, hogy az orosz és skandináv nők viselik a legnagyobb melltartókat a világon, ott az átlagnak D-kosarasnál nagyobbra van szüksége, a legapróbb mellek (A kosaras átlag) főleg Ázsiában és Afrika egyes országaiban jellemzőek. Magyarországon az átlag kosárméret a nagynak számító D, csakúgy, mint például Ausztriában, Horvátországban, Németországban és az USA-ban.

A melltartóméret két adatból tevődik össze, a mellcsúcsnál mért mellbőségből és a mell alatti körfogatból. A két méret centiméterben mért különbsége adja meg a kosárméretet, melyet betűvel jelölnek (A, B, C, D, E, F, G), a mellé rendelt számot pedig a hát szélessége adja meg. A 80B-s melltartóméret tehát azt jelenti, hogy a mell alatt mért körkerület 80 cm, mellcsúcsnál mért pedig 15 centiméterrel nagyobb.




Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.