Az esküvőjére készült Daróczi Dávid

Túl voltak e a titokban tartott eljegyzésen és már az esküvőt tervezgették: Liptai Claudia vallott szerelme, Daróczi Dávid elvesztéséről.

Liptai Claudia a TV2-ben, a kedd reggeli Mokkában jelent meg, hogy először megszólaljon Daróczi Dávid öngyilkosságával kapcsolatban, amúgy szabadságon van és nem lehet elérni - írja a Velvet. Liptai pénteken még nem volt hajlandó múlt időben beszélni szerelméről, csak azt kérte, hogy ez az időszak az emlékezésé legyen.

A műsorvezetőnő egyik régi interjújából kiderült, hogy levelezés után ismerkedtek meg és azóta igazi szimbiózisban éltek. Liptai is végignézte a róluk készült videót, smink nélkül ült a stúdióban, és csak a jó isten tudja, hogy egyáltalán miért vállalta az interjút, mert láthatóan nagyon meg volt törve. A műsorvezető úgy érezte, hogy az a méltó szerelme emlékéhez, ha beszél a nyilvánosságnak érzéseiről. Úgy döntött, először és utoljára a Mokkában beszél erről a dologról, és nagyon kéri, hogy hagyja békén a sajtó ezekben a nehéz időkben.

Liptai a miértre keresi most a választ, mert azt természetesnek tartja, hogy mindenkiben laknak démonok, de ő nem tudott velük megküzdeni. "Hiába szerették sokan, hiába nem volt soha egyedül. Csak ő valamiért nem szerette önmagát, ahonnan elindult, ahogy megküzdött mindenért, nem volt elég. Halott a lelkem, Joci elvitte magával" - mondta még, majd hozzátette ezen még az sem segít, hogy tisztában van vele, hogy ez az ő döntése volt, ő akarta így.

Azonban élt benne a remény, hogy meg tudja menteni, és most nagyon nehéz feldolgoznia, hogy ő sem mindenható. Ezután megmutatta a gyűrűt, amivel a múlt héten eljegyezte Daróczi, és amiről senki nem tudott. "Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ez feldolgozhatatlan.

A ma.hu szerint az egykori kormányszóvivő közeli ismerősei hihetetlennek tartják, hogy Daróczi depressziós lett volna. Jó barátja, Batiz András viszont "démonokkal" magyarázta tragikus halálát. "Mindenkire rátalálnak a démonok, amik ellen küzdünk. Ő alulmaradt. Az a dolgunk, hogy úgy emlékezzünk rá, ahogy ismertük, ha bármilyen okot keresnénk, azzal ezt akadályoznánk" - mondta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.