Az egészséges étel fontosabb a jó párkapcsolatnál

Fontosabbnak tartja az egészséges táplálkozást a szerelemnél, a jó párkapcsolatnál az amerikai nők 61%-a - derült ki egy élelmiszeripari kereskedelmi lánc felméréséből.

Az Abe's Market - amely a jobb élet és az egészség jegyében árul élelmiszert - 1500 amerikai nőt kérdezett meg. Az eredmények meglepték magát a céget is, amely nem számított arra, hogy ennyire fontossá lépett elő az egészséges táplálkozás.

"A nők 70%-a fontosabbnak tartja, hogy gyermeke egészségesen táplálkozzon, mint azt, hogy jó jegyet vigyen haza az iskolából. 60 százalékuk pénzügyi megtakarításai elé helyezi az egészséges étkezést. Az öltözködést, a széles ruhaválasztékot a nők 83%-a tartja kevésbé fontosnak teste egészségénél" - idézte a The Daily Mail című brit lap Jennifer Graysont, a cég egyik vezetőjét.

A nők nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi és természetes alapanyagokra - amilyenek a különféle szuperélelmiszerek, például Chia-mag vagy az Acai bogyó -, az egészséges táplálkozást sokan még egy új ruhánál vagy a párkapcsolatnál is fontosabbnak tartják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.