Az apjának árulta el, hogy gyilkolt

Emberölés történt szombaton hajnalban Budapesten. A feltételezett elkövető még nem adta fel magát a rendőrségen, de az apjának bevallotta, mit tett.

Gyilkosság történt Budapest XIII. kerületében szombaton hajnalban, a rendőrség az ügyben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az egyelőre ismeretlen helyen tartózkodó Mocsári Zoltán 32 éves budapesti lakos ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlése szerint az eddigi adatok alapján a tettes egy Jász utcai társasház melléképületében megölt egy ismeretlen személyazonosságú embert, majd a bűncselekményről értesítette édesapját és elmenekült a helyszínről. A rendőrség jelentős erőkkel keresi az ismeretlen helyen tartózkodó férfit.

A rendőrség honlapjára kitették a férfi képét, és kérik, hogy aki tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívót. (http://police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-a-xiii-keruletben)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.