Az Alkonyat sztárja a világ legszexisebb pasija

A brit Glamour idén is közzétette a legszexibb férfiak listáját. A negyvenezer női szavazó idén is Robert Pattinsont ítélte a legdögösebbnek. A színész zsinórban negyedszerre nyeri el a címet, megelőzve George Clooney-t vagy Harry herceget.

A női magazin nem hozta nyilvánosságra, hogy mégis hány éves hölgyek voksoltak a világ legszexibb pasijaira, azonban sejthető, hogy inkább a fiatalabb korosztályt érdekelte a dolog.

Robert Pattinson a legszexibb
Actor Robert Pattinson poses for pictures as he arrives at the French premiere of his movie "Water for Elephants" in Paris, April 28, 2011. REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE - Tags: ENTERTAINMENT)

Az élbolyban ennek megfelelően a Marvel képregény-adaptációk sztárja, a Lokit alakító Tom Hiddleston, Johnny Depp, a Prometheusban is játszó Michael Fassbender, a Sherlock Holmest alakító Benedict Cumberbatch, valamint Robert Downey Jr. végzett. Úgy tűnik, hogy idén a színészek taroltak igazán.

Azt első tízbe bekerült még Taylor Lautner, aki az Alkonyat-filmek vérfarkasa, Paul Wesley, aki a Vámpírnaplókban tűnt fel, James McAvoy, akit többek közt az X-Men: Az elsők című filmben láthattunk, valamint Henry Cavill, a Halhatatlanokból.

A 100-as lista végén végzett a brit komikus, Russel Brand, George Clooney, Matthew McConnaughey, a sort pedig Ashton Kutcher zárja.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.