Az oroszok megcsinálták a világ legbizarrabb éttermét

Evés és székletürítés. Két olyan dolog, amelyet a legtöbb ember szeretne egymástól jól elkülönülve tudni. Egy új moszkvai kávézó tulajdonosai ezzel szemben megalapították Oroszország első WC témájú éttermét.

A "Crazy Toilet Cafe" pénteken nyitotta meg kapuit az orosz fővárosban. Az étteremben egy sor olyan ételt és italt szolgálnak fel WC kagylókban, amelyeket a bélsár ihletett. A vendégek természetesen valódi WC-ken ülve fogyaszthatják el a bizarr finomságokat.

"Úgy gondoljuk, az emberek elsétálnak erre, és azt gondolják: mi a fene ez? Majd bejönnek, hogy megnézzék" – mondja Inga Yaroszlavszkaja, az étterem menedzsere, aki szerint nem mindenhol lehet jókat enni és inni egy vécécsészéből. A Crazy Toilet egyébként Moszkva egyik turisták által kedvelt utcáján található – írja a Guardian.

Az étterem 500 rubelért (2200 forint) kínál ebédmenüt, melynek fogásaiban az bélsár formája köszön vissza. A vécés téma a hely italaiban is visszaköszön. A koktélokat mini piszoárokban szolgálják fel.

 

 

A Crazy Toilet Caféban természetesen valódi mellékhelyiség is van.

Nem a moszkvai az első WC-témájú étterem a világon, de Jaroszlavszkaja szerint ez az első ilyen Európában. Tajvanon egy egész WC-étteremlánc működik.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.