Az eltűntként keresett izraeli férfit gyilkolták meg Tiszakécskén

Gyilkosság történt Tiszakécskén – tájékoztatott a rendőrség, miután szombaton egy férfi holttestet találtak. Az áldozatról kiderült, hogy izraeli állampolgár, egy hete már eltűntként kereste a rendőrség.

Izraeli sajtóértesülések szerint az egy hete eltűnt Ofir Gross holttestére bukkantak szombaton Tiszakécskén. Feltehetőleg gyilkosság áldozata lett.

baon.hu megkereste a rendőrséget, ahol megerősítették a híreszteléseket. Az izraeli külügy ugyanakkor egyelőre óvatosan kezeli az információkat, és még nem erősítették meg, hogy valóban Ofir Gross az áldozat. A rendőrség oldaláról ugyanakkor lekerült a körözésről szóló felhívás.

Az izraeli férfi egy berlini egyetemen tanult. A múlt hónapban érkezett Budapestre, ahonnan folytatta az útját Debrecenbe. Szüleinek azt mondta, hogy Tiszakécskére megy, hogy néhány magyarral találkozzon. A negyvenéves férfit egy étteremben látták utoljára a településen.

Ofir Gross
Facebook

Családja szerint gyakran aludt idegeneknél. Legtöbbször a Couchsurfing nevű ingyenes szoba- vagy lakhelymegosztó oldal segítségével foglalt magának szállást. Azt egyelőre nem tudni, hogy szállásadói gyilkolták-e meg a férfit.

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök elfogtak egy 21 éves kocséri és egy 19 éves lakiteleki férfit, akiket előállítottak. Kihallgatásuk jelenleg is tart. A feltételezett gyilkosokat a helyiek is ismerik. Egy romos házban laktak, egyikük segédmunkásként dolgozott. A rendőrség a házban találta meg az izraeli férfi holttestét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.