Az eltűnt gyáli fiú holttestét találhatták meg a kútban

A Blikk úgy tudja, annak a gyáli fiúnak a holttestét találták meg vasárnap egy kútban, aki alig egy hónappal ezelőtt tűnt el.

A rendőrség az információt egyelőre nem erősítette meg. A Blikk megkeresésére Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt, a halottszemle folyamatban van.

A lap ugyanakkor azt írja, hogy a vasárnap egy gyáli kútban megtalált holttesten található tetoválás éppen olyan, mint amilyen R. Patriké, az április elején eltűnt fiatal férfié.

R. Patriknak április 12-én veszett nyoma. Aznap este barátaival pókerezett apja lakásán, majd vasárnap hajnalban lementek egy éjjel-nappalihoz alkoholt venni. A fiú egy magát ukrán kamionosnak mondó férfival találkozott, vele látták őt utoljára. Másnap csak a fiú egyik cipőjét találták meg a közelben.

A Hvg.hu hétfőn azt írta, R. Partik barátja, aki utoljára látta őt, néhány órával ezelőtt a Facebookon közzétett bejegyzésében elbúcsúzott barátjától. Korábban arról számolt be a közösségi portálon, hogy a rendőrség házkutatást tartott nála, és hazugságvizsgálaton is át kellett esnie.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.