Az Eiffel-toronyban lakhat majd négy szerencsés

Párizs, Labdarúgó Európa-bajnokság, nyár: ezek mind várnak arra a négy mázlistára, akik megnyerik a HomeAway cég játékát, és beköltöznek a francia főváros ikonikus építményébe.    

A tegnap elkezdődött verseny győztesei a 300 méter magas torony első szintjén laknak majd, amit addig Hausmann stílusú lakótérré alakítanak – írja az MTI.

A Mashable cikkéből kiderül, a lakáska egy hálószobából és egy nappali részből fog állni. A felhívás szerint a győztesek reggelit és vacsorát kapnak, és a különleges helyszínen töltött éjszaka után további három estét is nyernek – igaz, azokat már a cég hagyományos szálláshelyei közül választhatják majd ki. És ha ez még nem lenne elég, a repülőjegyekre sem lesz gondjuk a szerencséseknek.

A HomeAway szállásfoglalással foglalkozó cég a bajnokság egyik szponzora is lesz, innen indult az ötlet, melynek megvalósítását hosszas folyamat előzte meg. A vállalkozás szerint ez lesz az első alkalom az Eiffel-torony 129 éves történelme alatt, hogy bárki is az építményben tölti az éjszakát. Ezt bizonyítani ugyan nem lehet, de annyi biztos, hogy Brian Sharplesnek, a HomeAway vezetőjének igaza volt, amikor „egyedülálló” kezdeményezésnek nevezte a lehetőséget, amely szerinte életre szóló vakáció lesz a győztesek számára.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.