Az arca mentheti meg a szívdöglesztő bűnözőt

Szabadulása után új életet akar kezdeni Jeremy Meeks, akit az Egyesült Államok legjóképűbb elítéltjeként tartanak számon. A 30 éves férfiért rajonganak a nők, és van esélye egy sikeres modellkarrierre is.

Jeremy Meeks
Jeremy Meeks
Forrás: Facebook

Markáns arcának és acélkék szemeinek köszönheti világhírét az a 30 éves amerikai férfi, akit február elején ítéltek 27 hónapos börtönbüntetésre Kaliforniában. Jeremy Meeksnek illegális fegyvertartás miatt kell ülnie, de jó magaviselet esetén novemberben szabadulhat és modell-, illetve akár színészi karrierbe is kezdhet. A jóvágású bűnözőre a róla megjelent rendőrségi fotók miatt figyelt fel a világ, és állítólag már most szerződésekkel bombázza a divatszakma. A férfinak már ügynöke is van.

Meeks fel is ismerte, hogy most kapott egy új esélyt az élettől, és ezt maximálisan szeretné kihasználni. „Soha nem gondoltam volna, hogy a külsőm miatt majd az egész világon ismerni fognak. Áldottnak érzem magam, és nagyon hálás vagyok – mondta az ABC Newsnak Meeks, aki a börtönben tudatosan készül a modellkarrierre, és a színészkedéssel is kacérkodik. – „Egészségesen étkezem. Sok fekvőtámaszt és húzódzkodást csinálok” – nyilatkozta kis naivan, és azt is elárulta, hogy legnagyobb álma: szerepet kapni a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című amerikai televíziós drámasorozatban.

Miután börtönbe került, a jóképű rosszfiú csak arra tudott gondolni, hogy mennyire hiányzik a családja, különösen a kisfia. Miatta szeretne változtatni az életén, és ehhez rengeteg támogatást kap nemcsak a családjától és a barátaitól, de a rajongóitól is, akik havonta több száz levéllel bombázzák.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.