Droggal száguldott végig Budapest belvárosán a taxishiéna

Filmbe illő autós üldözés zajlott kedden Budapest belvárosában. A rendőrök egy taxishiénát hajszoltak egészen az Erzsébet hídig.

A nyolcadik kerületi Futó utcában igazi belvárosi autós üldözésre lettek figyelmesek a munkatársaink. A Corvin-sétány mellett egy taxi törött szélvédővel szemmel láthatóan menekült egy üldöző rendőrségi mikrobusz elől. Egy másik kollégánk a József utcában ezzel majdnem egy időben két rendőrautót látott elhúzni ugyanebbe az irányba.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrök 2016. augusztus 23-án 12 óra 50 perckor a Budapest VIII. Diószegi Sámuel utcában egy gyanúsan viselkedő taxisra figyeltek fel, akit igazoltatni akartak. A férfi az egyenruhásokat látva menekülni kezdett a Petőfi hídon át, majd a Budai alsó rakparton több autót is megrongált. Ezt követően az Erzsébet híd közelében szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt. A rendőrök a férfit az égő autóból kiszabadították és elfogták. Az Origónak egy szemtanú, aki épp az Erzsébet hídon sétált át a Batthyány tér irányába, azt mondta: három rendőrautó üldözte a taxist, aki épp mellette csapódott a szalagkorlátba. A szemtanú szerint a rendőrök fegyvert fogtak az üldözöttre.

A rendőrök a férfit az égő autóból kiszabadították és elfogták. A Blikk úgy tudja, azért nem akart a taxis megállni a rendőröknek, mert se jogosítványa, se taxisengedélye nem volt, ellenben kábítószert tartott magánál.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.