Autópálya-pihenőben felejtették hároméves kislányukat

Százötven kilométerrel (és negyvenöt perccel) később vette észre egy nyaralásra induló család, hogy hároméves kislányukat egy autópálya-pihenőnél hagyták.

A francia Riviérára tartó szülőknek csak azután tűnt fel lányuk hiánya, hogy a rádióban riasztást adtak ki az elhagyott kisgyermekről. A Guardian azt írja, hogy a hároméves lányt más nyaralók találták meg a francia A7-es autópálya egyik pihenőjénél.

A rendőrségi beszámoló szerint a kislány annyit tudott elmondani az őt kikérdező tiszteknek, hogy van egy bátyja és egy húga, akikkel a tengerpartra készültek, amikor látta apukája kocsiját elhajtani. Negyvenöt perc múlva a szülők meghallották a rádióban, hogy egy lány szüleit keresik, és miután kiderült, hogy a leírás az ő családjukra illik, azonnal visszafordultak lányukért. A szülők és a másik két gyerekük már 150 kilométerre jártak a pihenőtől.

A csendőrök vasárnap este kihallgatták a szülőket, és fontolgatják, hogy eljárást indítanak ellenük az ügyben.

A nyári időszakban több millió francia család indul útnak a hegyekbe és a tengerpartokra, amivel gyakran elviselhetetlen nyomást gyakorolnak az autópályákra és saját idegeikre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.