Augusztus 20-a: ünnep lezárásokkal és dugókkal

Torlódások lesznek a hét közepéig augusztus 20-a miatt Budapesten

Augusztus 20-a csütörtök, de az állami ünnepségek miatt már ma lezárják az Erzsébet híd északi járdáját és a mellette levő forgalmi sávot. Kedden lezárják az Lánchíd déli járdáját.

Szerda estétől tilos a parkolás a Kossuth téren és közvetlen környékén, valamint az Andrássy út két oldalán levő szervizutakon a Bajza utca és a Hősök tere között.

Csütörtök reggeltől tilos a parkolás a Citadella környékén, a Döbrentei tér és a Rudas fürdő környékén, a Várkert rakparton, a Széchenyi rakparton, a Jászai Mari téren, a Belgrád rakparton, a Gellért rakparton, a Gellért téren, a Rezeda utcában és a Kelenhegyi út egy részén is.

Lezárják a teljes pesti alsórakpartot a Margit híd és a Petőfi híd között.

Csütörtök délután lezárják a teljes Erzsébet hidat és a Lánchidat is.

A főváros által szervezett ünnepség miatt keddtől tilos megállni járművel a pesti alsó rakparton a Lánchíd és az Erzsébet híd között. Kedd este a rakpart egy részét le is zárják.

A honvéd tisztavatás miatt a Hősök tere környékén lesznek parkolási tilalmak keddtől, lezárások szerdától. Szakaszosan bizonyos időközökre az Andrássy utat is lezárhatják a Hősök terétől egészen az Oktogonig.

A Mesterségek Ünnepe nevű rendezvény miatt a Várban lesznek lezárások, a Dísz tér környékén parkolni már most is tilos. A Szent Jobb Körmenet miatt szerda estétől tilos parkolni a Bazilika környékén és a környező utcák egy részében. Csütörtök délutántól errefelé is lezárások lesznek.

A Borfalu rendezvény miatt az '56-osok terén tilos parkolni 11-e óta, a rendezvények rendőri biztosítása pedig az Állatkerti körúton és a Kossuth térnél a Zoltán utcában fog állomásozni, ezért ezeket lezárják szerdán estétől.

A legnagyobb dugókra a tűzijáték után lehet majd számítani, amikor 10-11 óra környékén egyszerre hagyják el Budapestet a vidékről autóval érkezettek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.